Ons hotel is open, maar ons restaurant is gesloten
Ons restaurant is voorlopig gesloten, maar ons terras is weer open vanaf 28 april 2021. Wilt u zeker zijn van uw plek? Vergeet dan niet om op tijd te reserveren.

Blijft u overnachten? Dan kunt u gebruikmaken van onze afhaal- en bezorgservice. Daarmee is het mogelijk om te genieten van ontbijt, lunch, diner en drankjes op uw hotelkamer. Let op! Er is een aangepaste menukaart. Zo kunt u zich nog steeds laten verwennen tijdens uw verblijf en genieten van alle comfort, maar dan net even anders dan u van ons gewend bent. Zo voldoen wij volledig aan alle richtlijnen van het RIVM om u een onbezorgd verblijf te garanderen.

 

 

DuCo burger met ambachtelijke frites

Haal de lekkerste DuCo gerechten af voor thuis

Heb je even geen zin om te koken, maar wel om thuis te genieten van een heerlijke lunch, smaakvol diner of gewoon een lekkere bite met een goed glas wijn? Haal de smaakvolle gerechten van Bar Bistro DuCo in huis met THUIS by Fletcher. Zeker net zo lekker!

Meer informatie » 

DuCo Uden-VeghelUden, Noord-Brabant

Bar Bistro DuCo is het culinaire hart van Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. In het stijlvolle en gezellige restaurant ben je van harte welkom voor een kopje koffie, heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

Bekijk DuCo Uden-Veghel

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Haamstede

DuCo HaamstedeBurgh Haamstede, Zeeland

Bar Bistro DuCo Haamstede is onderdeel van het compleet nieuwe Fletcher Strandhotel Haamstede. In het stijvolle en gezellige restaurant vlakbij de kust ben je van harte welkom voor een kopje koffie of een uitgebreid diner.

Bekijk DuCo Haamstede

DuCo OssOss, Noord-Brabant

De modern ingerichte Bar Bistro DuCo is dé culinaire hotspot in Oss. Bar Bistro DuCo Oss bevindt zich in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant oss, gelegen naast het voetbalstadion van TOP Oss.

Bekijk DuCo Oss

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Oss

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Leeuwarden

DuCo LeeuwardenLeeuwarden, Friesland

Je vindt de nieuwe Friese culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Leeuwarden midden in het centrum van de bruisende stad Leeuwarden. Het sfeervolle restaurant is onderdeel van het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

Bekijk DuCo Leeuwarden

DuCo WinterswijkWinterswijk, Gelderland

Bar Bistro DuCo Winterswijk ligt midden in het Gelderse Achterhoekse landschap, omgeven door een gebied van wijngaarden, houtwallen en coulisse, Saksische boerderijen en molens. Je vindt het culinaire restaurant in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.

Bekijk DuCo Winterswijk

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Winterswijk

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Deurne

DuCo DeurneDeurne, Noord-Brabant

Bar Bistro DuCo Deurne ligt op een 15 hectare groot park aan de rand van Deurne nabij natuurgebied De Peel. Bar Bistro DuCo Deurne is onderdeel van het prachtige Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe.

Bekijk DuCo Deurne

DuCo MiddelburgMiddelburg, Zeeland

Bar Bistro DuCo Middelburg ligt in Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. Het restaurant ligt tegenover het station van Middelburg, in het historische stadshart van de Zeeuwse hoofdstad en is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Bekijk DuCo Middelburg

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Middelburg

Verwacht in 2021!

DuCo WeertWeert, Limburg

In 2021 verwelkomen wij Bar Bistro DuCo Weert.

Bar Bistro DuCo

Privacy Statement

Cadeaukaart

Alle locaties

DuCo Uden-Veghel »
DuCo Haamstede »
DuCo Oss »
DuCo Leeuwarden »
DuCo Winterswijk »
DuCo Deurne »
​DuCo Middelburg »
 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.